Blog

Elevating Diplomatic Journeys with Premier Embassy Chauffeur Services

In the heart of Central Europe, where culture meets diplomacy, our chauffeur company takes pride in providing impeccable embassy services in Bratislava and Vienna. With a commitment to excellence, we understand the unique needs of diplomatic missions, offering a seamless and prestigious transportation experience for ambassadors, dignitaries, and embassy staff.

Prečo je dôležité vybrať si prepravnú spoločnosť s licenciou a poistením ?​

Mať za partnera spoľahlivú spoločnosť sa vyplatí najmä v situácii, kedy nejde všetko podľa plánu. Nemusíme zachádzať do extrémnej situácie – neželanej dopravnej nehody, pri ktorej Vám poisťovňa bude krátiť poistné, ale môžeme začať aj bežnou cestnou kontrolou polície, odkiaľ už nebudete môcť pokračovať ďalej.

Sprievodca viedenským letiskom

Ak letíte do sveta, tak máte veľkú šancu, že budete letieť práve z viedenského letiska Schwechat. Vďaka prestavbe a expanzii letiska na prelome milénia  dokáže viedenské letisko vybaviť ročne 30 miliónov cestujúcich.

Ako si rezervovať taxi na Schwechat?

Po kliknutí tlačidla Book now v našom menu sa Vám zobrazí náš jednoduchý formulár. Po vyplnení základných údajov, ako je dátum a čas vyzdvihnutia prejdite na adresy. 

Nový Mercedes triedy E. Posledný stuttgartský model so spaľovacími motormi

Prvé fotky novej nemeckej limuzíny sme vám ukázali vďaka úniku už popoludní, v tejto chvíli však má Mercedes triedy E s typovým označením W214 oficiálnu svetovú premiéru za sebou, takže vám môžeme ponúknuť najdôležitejšie technické údaje, čo nájdete vo výbave i prierez jeho najzaujímavejšími technológiami. 

Efektívne riadenie nákladov pri firemnej preprave

Firemné cesty sú neoddeliteľnou súčasťou podnikateľskej činnosti mnohých spoločností. Zamestnanci často potrebujú cestovať na rôzne miesta, či už v rámci krajiny, alebo zahraničia

Návod na bezproblémové cestovanie

Cestovanie v rámci služobných ciest je neoddeliteľnou súčasťou dnešného globálneho podnikania. Či už sa jedná o krátke pracovné výlety, alebo dlhodobé projekty v zahraničí, správne plánovanie a organizácia môžu zabezpečiť plynulý priebeh a úspech vašej business cesty.